Glutenfri Rispasta Penne – EKO

Rating:
100% of 100

Greatlifes ekologiska och glutenfria Rispasta Penne kommer från ett litet familjeföretag i Italien som tillverkar den bästa glutenfria pasta vi har smakat. Riset odlas i Italien och är extremt lågt på antinäringsämnen, fritt från majs, soja och fullkornsris som annars kan ge besvär med tarmarna. 

 • Ekologisk glutenfri Rispasta Penne
 • Låg lektinhalt och låg andel antinäringsämnen
 • Fri från majs, soja, mjölkprodukter, råris, bovete, fullkorn, mono- och diglycerider av fettsyror 
 • Passar veganer och vegetarianer
69 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
   • Köp Fler - Spara Mer
   • Köp 2 för 65,55 kr styck och spara 5%
   • Köp 4 för 62,1 kr styck och spara 10%
   • Köp 6 för 58,65 kr styck och spara 15%
  Storlek
  400 g
  Rek. pris
  69 kr
  Varumärke
  Art. nr
  GREAT20001
  EAN
  0 712221 94786 5

Glutenfri Rispasta Penne – EKO

Greatlifes ekologiska och glutenfria Rispasta Penne kommer från ett litet familjeföretag i Italien som tillverkar den bästa glutenfria pasta vi har smakat. Riset odlas i Italien och är extremt lågt på antinäringsämnen. Greatlifes ekologiska och glutenfria Rispasta Penne är fri från majs, soja, mjölkprodukter, råris, bovete, fullkorn, mono- och diglycerider av fettsyror. Pastan tillverkas på traditionellt vis med mjöl och vatten. Renare och enklare än så blir det det inte.

Vill du prova vår ekologiska glutenfria Ris- och Teffpasta, klicka här.

Varför är vi noggranna med innehållet i vår ekologiska glutenfria pasta?

Flera glutenfria pastasorter är baserade på ingredienser som vi inte vill ha i vår pasta. Läs här om varför vi inte vill ha de vanliga glutenfria alternativen i vår pasta. 

Koka pastan så här

Koka upp vatten (1 liter vatten och 10 gram salt till 100 gram pasta). Häll i pastan och rör om. Koktid cirka 7–9 min. Häll bort vattnet och blanda ner 1 matsked hälsosam ekologisk benmärg från ekologiska och 100 % gräsbetande kor.

Innehåll per dagsdos per 100 g
Energi 358 kcal/1511 kJ
Fett 1,2 g
    varav mättat 1,0 g
Kolhydrater 77,8 g
    varav sockerarter 1.0 g
Fiber 1,0 g
Protein 8,0 g
Salt 0,03 g

Ingredienser

Rismjöl* (100 %), vatten. *Ekologiska ingredienser

Observera

Förvaras torrt och svalt. Inga kända allergener.

Write Your Own Review
Du recenserar:Glutenfri Rispasta Penne – EKO
Betyg
Recensioner
 1. Superpasta!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag har smakat och lagat goda maträtter med er superpasta. Den är verkligen super både i smak och konsistens. Tack också för att ni delar er kunskap om varför ni väljer bort andra sorter!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Älskar den här pastan
  Helhetsbetyg
  100%
  Min son som är något av en pastaexpert och jag har testat allt glutenfritt etc. på honom, har nu äntligen hittat en pasta som smakar som vanlig pasta och den är verkligen supergod. Rekommenderas starkt!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. WOW...
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag är vad man säger en riktig glutenälskare tyvärr. Jag skulle kunna leva på pasta nästintill varje dag. Men det finns ju alltid ett MEN med detta, och det är hur onyttigt gluten är för våra kroppar och för vår tarm.
  Jag fick tips om denna pasta och att den skulle smaka som vanlig pasta. Skeptisk beställde jag denna och provade och jag säger bara, WOW... Jag är så tacksam och glad över att ha funnit en NYTTIG glutenfri pasta som dessutom smakar gott! För det är viktigt för mig att det inte bara är nyttigt utan det måste smaka gott! Tack för att ni finns!

  Tillägg: Det står koktid 5-7 minuter men jag fick koka i 9 minuter ungefär då den var för hård. När man smakade pastan från kastrullen smakade det lite "speciellt" men när jag blandade ihop det med min sås så kunde jag inte på något sätt avgöra att den var glutenfri.

  Kommentar av

  Publicerad