Sonnentor – ekologiska örter, kryddor och eteriska oljor

Sonnentor

Sonnentor har sedan starten 1988 tagit fram fina hälsovårdsprodukter med fokus på ekologiska örter och kryddor och senare även ekologiska eteriska oljor. Sonnentor har sina rötter i vackra skogsmarker i nordöstra Österrike. Här finns flera ekologiska odlare som Sonnentor arbetar tillsammans med. Sonnentor är förknippat med absolut högsta kvalitet och de är även mycket engagerade i miljöfrågor. De strävar efter ett minimalt fotavtryck på planeten och klimatkompenserar när deras miljövänliga anläggning behöver mer energi än vad de producerar. Bättre örter, kryddor och eteriska oljor är svårt att finna. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.