Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Fynda på vår januarirea

Januarirea

Under några få dagar får du 20 % rabatt på några utvalda kosttillskott som håller högsta kvalitet. Skriv koden JAN22 i kassan för att få din rabatt.

Passa på att ge magen nyttiga tarmbakterier. "Jag har testat flera olika sorters probiotika för mina magproblem, men ingen har funkat så bra som den här." Victoria om Flora Plus+.

Vi rekommenderar även att du fyller med D-vitamin eftersom det bidrar till immunförsvarets normala funktion. Just under februari vi som lägst D-vitaminnivåer i kroppen.

Lagerrensning

Du har väl missat att vi just nu plats för vårens nyheter med en stor lagerrensning. Passa på att fynda livsmedel och skönhet till riktigt fina priser och skynda dig för produkterna är i begränsat antal och gäller endast så långt lagret räcker. 

 1. Köp Flora Probiotika Greatlife
  549 kr
 2. Flora Plus+ (3-pack)
  1 647 kr
 3. Köp Vitamin D3 med vitamin K1 och vitamin K2
  1 029 kr
 4. Tuggtabletter D-vitamin
  379 kr
 5. Men's Multi Gummies
  379 kr
 6. Gummy Elderberry Immune Support – Fläderbär från MegaFood
  379 kr
 7. Women's One Daily Multivitamin tuggtabletter med ekologiska tranbär, lykopen, vitaminer och lutein
  419 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.