JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Happy Skin – ung hud hela livet

I boken Happy Skin – ung hud hela livet beskriver hudterapeuten och VD:n på Holistic Health Academy, Johanna Bjuström, hur man bevarar huden ung genom hela livet. 

 • Fullspäckad med ovärderlig kunskap om hur man behåller huden ung
 • Kunskap om hur huden fungerar som en helhet med kroppens övriga system 
 • Enkel att läsa och inspirerande bilder
Special Price 99 kr
Regular Price 269 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Slut i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  269 kr
  Varumärke
  Johanna Bjurström
  Portioner
  -
  Art. nr
  9789188917683
  EAN
  9789188917683

Happy Skin – ung hud hela livet

Har du försökt med allt men inte lyckats få en finare hud? Har du hudproblem som aldrig ger med sig oavsett vad du gör? Vill du känna att din hud strålar oavsett din ålder? Att åldrandet saktas ner så att huden känns yngre och fastare?

Huden är ditt största utsöndringsorgan och när kroppen befin­ner sig i en obalans på grund av näringsbrist, syrebrist, att cel­lerna har en nedsatt miljö, av sömnbrist, stress eller brist på goda bakterier m m så påverkar det hur din hud mår. Huden får nämligen näring sist och får oftast ta det som kroppen inte orkar eller kan bryta ner.

Det har aldrig forskats så mycket som nu på sambandet mellan bakterier och huden och att huden är ett organ som samspelar med övriga kroppen. Bokens författare, Johanna Bjurström, har full kunskap i allt det nya, spännande som händer! Happy Skin ger läsaren kunskap om hur huden fungerar som en helhet med kroppens övriga system och hur man på ett enkelt sätt, steg för steg, kan förändra sin livsstil och stötta kroppen inifrån och ut. På så sätt kan man förbättra olika hudproblem men också undvika att de uppstår.

Johanna Bjurström - auktoriserad hudterapeut

Johanna Bjurström - auktoriserad hudterapeut

Johanna är den främsta auktoriteten i Sverige inom naturlig hudvård och skönhet med 20 års erfarenhet och hon är en ofta anlitad föreläsare. Boken ger läsaren en inblick i naturlig hudvård, vad det innebär och hur de själv kan göra hemma för att uppnå strålande resultat.  I boken får läsaren ta del av Johannas egen resa till en problemfri hud och hennes bästa sammanfattade kunskap inom naturlig hudvård. Läsaren får dessutom övningar för mental hälsa, som påverkar huden mer än vad man tror, recept på att göra egna hudvårdsprodukter, kostprogram och hudvårdsrutiner anpassade efter både hudtyp, årstid och ålder.

Johanna Bjurström är grundare och VD på Holistic Health Academy och vill sprida hälsa inifrån och ut. Hon är auktoriserad hudterapeut och har drivit egen hudvårdssalong. Där insåg hon att man måste börja inifrån med hur kroppen mår på cellnivå och med den mentala aspekten, det hjälper inte bara med behandlingar och olika produkter. Hon såg stora positiva resultat och utbildade sig vidare inom näringlära. Med sitt stora driv, sin värme och passion att ge människor kunskap om ett naturligt sätt att leva och använda naturliga produkter har hon utvecklat en egen metod som hon lär ut på sina utbildningar till Advanced Skin Therapist. Hon är alltid är uppdaterad med det nya inom forskning och letar alltid efter de bästa alternativen för både hela människan 

Vi rekommenderar varmt Johanna Bjurströms bok tillsammans med hennes egna hudpaket Radient Beauty

Hälsopaket av Johanna Bjurström.

Författare: Johanna Bjuström
Formgivare: Stephanie Sifvert
Fotograf: Stephanie Sifvert
ISBN: 9789188917683
Språk: Svenska
Vikt: 974 gram
Utgiven: 2020-07-28
Förlag: Bladh by Bladh
Antal sidor: 223

Write Your Own Review
Du recenserar:Happy Skin – ung hud hela livet
Betyg