Hello Green - Ett äventyr i växtriket av Josefine Jäger

Rating:
100% of 100

Upptäck en värld med gröna råvaror som blir till friska juicer och smoothies, gröträtter och puddingar, färgrika soppor och matiga sallader!

Special Price 179 kr Regular Price 185 kr
  • Fri frakt i Sverige
  • Leverans 1-3 dagar
  • Slut i lager Bevaka lagerstatus
Storlek
1 st
Rek. pris
185 kr
Varumärke
Greatlife.se
SKU
9789186623432

Hello Green - Ett äventyr i växtriket av Josefine Jäger

Välkommen till Josefine Jägers växtrike. Näringsrik mat med mycket smak, vackert presenterad i all enkelhet. Upptäck en värld med gröna råvaror som blir till friska juicer och smoothies, gröträtter och puddingar, färgrika soppor och matiga sallader. Traditionella rätter i ny tappning, näringstäta snacks och ljuvliga desserter. Du får också kunskap om vad växtbaserad mat är och guidas bland redskap och kloka tips i köket.Josefine bjuder på 90 lustfyllda recept, helt utan gluten, socker och mejeriprodukter, och lockar med rätter som blåbärsyoghurt, rödbetsburgare med apelsindipp, zucchinipasta i mintpesto, chokladtryffeltårta och krämig bananmjukglass.

Boken är din inträdesbiljett till ett grönare och friskare liv om du väljer att säga Hello Green!

Klicka här för att provbläddra i boken.

Om Josefine Jäger

Josefine Jäger är kock och entreprenör, känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. Hon är utbildad inom mat och hälsa både i Sverige och USA. Josefine driver det egna företaget Jfine Cuisine med inriktning på grön och hälsosam mat.

Write Your Own Review
Du recenserar:Hello Green - Ett äventyr i växtriket av Josefine Jäger
Betyg