Facebook Pixel
JUST NU: 20% rabatt på utvalda produkter för Mors Dag →

Mar – Olivbladste med citron och grönmynta – EKO

Mar är ett ekologiskt olivbladste med citronskal, grönmynta, citronverbena och eterisk olja av strandsilja. Det är ett uppfriskande och uppiggande te med handplockade olivblad och örter av absolut högsta kvalitet från det lilla företaget 2A Dos Alquemistas.

 • Ekologiskt olivbladste 
 • Uppfriskande och uppiggande örtte
 • Med handplockad citron och grönmynta
 • Olivblad sägs vara effektivt mot skadliga bakterier, virus och svamp
 • Skonsamt odlad och skördad
Special Price 149 kr
Regular Price 199 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Hemleverans
  • Snabba leveranser
  • Finns i lager
  Storlek
  70 g
  Rek. pris
  199 kr
  Räcker i
  25 serveringar
  Art. nr
  2A102
  EAN
  842540251789

Mar – Olivbladste med citron och grönmynta – EKO

Mar är ett ekologiskt olivbladste med citronskal, grönmynta, citronverbena och eterisk olja av strandsilja av absolut högsta kvalitet. Det tillverkas för hand av det lilla företaget 2A Dos Alquemistas. Mar – Olivbladste med citron och grönmynta är ett uppfriskande och uppiggande örtte med handplockade örter. 2A Dos Alquemistas är ett litet företag som är baserat på Balearerna och deras örter kommer från de orörda Tramuntanabergen. 2A Dos Alquemistas värnar om natur, miljö och ekologiska principer. 

Olivblad mot virus, bakterier och svamp

Olivblad har traditionellt använt för att motverka bakterier, virus och svamp. Olivblad innehåller bland annat bioaktiva ämnen som exempelvis hydroxytyrosol, tyrosol och oleuropein som anses motverka flera olika typer av mikroorganismer. 

Olivblad vid förkylning eller luftvägsbesvär

Vid förkylning, annan luftvägssjukdom eller besvär med virus rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med rent olivbladsextrakt i kapselform för att få en mycket bakterie- och virusdödande effekt. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för långvariga kroniska förkylningar eller besvär med immunförsvaret. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid candida eller annan svamp

Vid besvär med candida eller annan svamp rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med SF722 i kapselform för att få en mycket svampdödande effekt. Vi har kostnadsfria hälsoprotokoll för candida och annan svamp. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid urinvägsinfektion

Vid besvär med urinvägsinfektion rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med D-Mannose i kapselform för att snabbt bli av med infektionen. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för urinvägsinfektion. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Varmt olivbladste

Häll en liter varmt vatten över 10 gram av 2A-infusion. Låt det dra i 10–15 minuter.

Kallt olivbladste

Häll en liter varmt vatten över 15 gram av 2A-infusion. Låt det dra i 14 timmar i kylskåp. Tillsätt ekologisk honung

Ingredienser

60 % olivblad*, citronskal*,grönmynta*, citronverbena*, eterisk olja av strandsilja. 

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Write Your Own Review
Du recenserar:Mar – Olivbladste med citron och grönmynta – EKO
Betyg