Facebook Pixel

Celtic Sea Salt

Celtic Sea Salt

Celtic Sea Salt oraffinerat havssalt

Celtic Sea Salt oraffinerat havssalt räknas som det finaste saltet i världen och det har tagit tagit marknaden med storm. Det är det mesta mineralrika saltet som finns och man använder varken blekmedel, kemikalier eller klumpförebyggande medel som normalt används för att framställa det vanliga vita raffinerade bordssaltet. Allt salt kontrolleras för tungmetaller, skadliga kemikalier och dessutom testas för mineralinnehåll.

Högre halt av viktiga mineralerna

Celtic Sea Salt oraffinerat havssalt har lägre natriumhalt än vanligt salt men däremot högre halt av viktiga mineralerna magnesium och kalium för att nämna några få. Läs mer om havssalt.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär. Man behöver därför komplettera med jod. Den finaste formen av jod som vi har funnit är iosoljod.

 1. Celtic Sea Salt, finmalet allround-salt av hög kvalitet!

  Celtic havssalt finmalet som tas från havet och har glädjande n...

  Special Price 99 kr Regular Price 119 kr
 2. Celtics oraffinerade havssalt – grovmalet är ett fint havssalt som passar utmärkt till matlagning, som bordssalt eller till bakning.

  Celtic grovmalet havssalt är ett grovt havssalt från Selin...

  Special Price 99 kr Regular Price 119 kr
 3. Köp världens finaste havssalt - Celtic Makai djuphavssalt på Greatlife.se

  Djuphavssalt från djuphavsströmmar på drygt 600 meters dj...

  Special Price 99 kr Regular Price 129 kr
 4. Makai Pure

  Djuphavssalt från djuphavsströmmar på drygt 600 meters dj...

  Special Price 139 kr Regular Price 159 kr

Salt, havssalt och jod 

Raffinerat bordssalt innehåller natriumklorid. 2,5 gram salt innehåller 1 gram natrium. Natrium är viktigt för hälsan men för mycket är ohälsosamt. Däremot verkar det som att en klar majoritet av befolkningen inte får ökat blodtryck av natriumklorid. För vissa verkar det till och med vara så att blodtrycket ökar om de får i sig för lite natrium. Det vanligaste sättet som man får i sig för mycket salt är via fast food och färdiglagade produkter. Dessutom är saltet in denna typer av produkter inte sällan blekt. Observera att havssalt, även Celtic havssalt inte innehåller jod i några nämnvärda nivåer. Man behöver därför komplettera med jod. Den finaste formen av jod som vi har funnit är iosoljod

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.