Crearome

Crearome

Crearome – Miljövänliga och rena hudvårdsprodukter

Crearome har redan sedan 1988 valt att sälja produkter som inte har något som helst animaliskt ursprung. De tar starkt avstånd from test med försöksdjur. Crearome arbetar för en långsiktigt hållbar utveckling när de tar fram produkter. Alla deras råvaror kommer från förnyelsebara källor. Deras Epsomsalt och bikarbonat är förmodligen bland de renaste och mest kontrollerade man kan finna. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.