Four Sigmatic

Four Sigmatic

Four Sigmatic – ekologiskt svamp-te, kaffe-ersättning och chokladdryck

Four Sigmatics är superföretaget från Finland som har tagit alla älskare av medicinalsvampar med storm. De har ekologiskt svamp-te, ekologisk kaffe-ersättning och ekologisk chokladdryck med extrakt från olika traditionella och hälsosamma medicinsvampar. Portionspåsar med instantpulver som lätt blandas ut i hett vatten gör det lätt att boosta sin hälsa med olika nyttiga medicinalsvampar. Four Sigmatic använder stevia som sötningsmedel istället för socker eller artificiella sötningsmedel. Four sigmatic passar vegetarianer och veganer. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.