JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Georganics

Georganics

Georganics – Ekologiska och miljövänliga munvårdsprodukter

Georganics är ett revolutionerande företag för ekologisk och hållbar munvård. De är extremt noggranna med alla ingredienser och även förpackningarna som ska vara så miljömässigt framställda som möjligt. De gör exempelvis tandtråd utan plast och som inte innehåller fluor eller SLS. De använder polyetylenglykol som är en mikroplast i sina produkter. Tandtråden smaksätts med ekologisk grönmynta och mer miljövänlig förpackning går inte att finna. Georganics är ett av de bästa företag som finns för högkvalitativ munvård som varken skadar naturen eller munnen. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.