Kingfisher

Kingfisher

Kingfisher har tillverkat naturlig tandkräm sedan 1988. Deras tandkrämer är fria från artificiella färgämnen, artificiella sötningsmedel, aromämnen, onaturliga smakämnen och onaturliga konserveringsmedel. De använder bara naturliga ingredienser. Kingfishers tandkrämer är även vegan, glutenfria och GMO-fria. Kingfisher är även det första naturliga tandkrämsmärket som rekommenderas av British Dental Health Foundation. Kingfishers tandkrämer är ej testade på djur och innehåller inga animaliska produkter. Kingfisher gör effektiva och uppfriskande tandkrämer som samtidigt garanterar att du inte får i dig onaturliga och potentiellt ohälsosamma ämnen när du borstar tänderna. Behöver du stärka tänderna inifrån rekommenderas Bone Health från MegaFood. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.