Monki

Monki – ekologiska nötsmör / nötpasta

Monki har tillverkat ekologiska nötsmör / nötpasta är ett holländskt företag som grundades 1978. Deras nötsmör håller absolut högsta kvalitet och de smakar otroligt gott. De är utmärkta att ha som smörgåspålägg. De kan med fördel användas i både vanliga bakverk och i raw food bakverk. De fungerar även bra till olika röror eller som tillägg för extra enegi eller protein i en smoothie. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.