Morgenland

Morgenland

MorgenLand startade 1979 i Bremen med en önskan om att producera livsmedel utan skadliga kemikalier. De har specialiserat sig på ekologiska frukt, nötter och kokosprodukter. De bedriver flera ekologiska och miljömässigt hållbara odlingsprojekt runt om i världen med omfattande kvalitetskontroller.

MorgenLand är pionjärer inom ekologiska odlingsprojekt och hållbart jordbruk är grundbulten i deras filosofi. Livsmedel fria från gifter som skadar de som odlar och de som äter livsmedlet är ett viktigt kriterium för MorgenLands. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.