JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Pukka

Pukka

Pukka – ekologiskt te

Pukka startades av två eldsjälar 2001. De tillverkar idag ekologiskt te av absolut högsta kvalitet. De har båda örtte och vanligt te. Pukka betyder för övrigt äkta, autentisk och genuin på hindi. Deras vision är att hjälpa både människor och planeten. De är Fair for Life-certifierade och skänker 1 % av sin omsättning till miljö- och rättviseprojekt.

Pukka är koldioxidneutrala sedan 2019 och ingredienserna i deras teer är givetvis ekologiska. Pukka är kända för sina nyttiga och oerhört goda te- och örtblandningar. Du finner dem nedan. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.