Spielberger

Spielberger

Spielberger är ett Demeter-certifierat företag. De bedriver jordbruk enligt biodynamiska principer. Deras filosofi är att vi måste vara försiktiga med jorden, inte bara idag eller imorgon utan varje dag. Spielberger har en holistisk syn på jordbruket där man brukar jorden enligt ekologiska principer och enligt de mycket stränga kvalitetskraven som biodynamiska principer omfattar. Spielbergers produkter är av absolut högsta kvalitet i sitt slag. 

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.