Solskenshistorier

Solskenshistoria – Adrenal Response

Det fanns inga reserver kvar. Jag klarade av att reda ut det med hjälp av Adrenal Response, jag blev lugnare men ändå mer fokuserad så att jag kunde reda ut både jobb samtidigt med det kaotiska privatlivet. 

Läs mer

Solskenshistoria – Gravid, lågt blodvärde (Hb) och Iron Response

Jag är gravid och har haft ett lite för lågt Hb(blodvärde), började ta Niferex efter uppmaning av min barnmorska, då var mitt Hb 115. Kämpade på med Niferex i över 2 månader men jag mådde bara dåligt i magen med både förstoppning och kräkningar, dessutom hade mitt Hb gått ner ännu mer till 109!

Läs mer

Solskenshistoria – Jag investerar i min hälsa och Greatlifes produkter håller hög kvalité

En vanlig söndag i Februari drabbades jag plötsligt av akut trötthet. En fatigue som gjorde att jag fysiskt inte kunde resa mig ur den fåtölj jag satt i. Jag fick blytunga ben och kropp, kunde knappt hålla huvudet upprätt. Jag fick darrningar och hjärtklappning och där satt jag hela dagen som om någon slagit mig i huvudet med ett basebollträ. Efter en hel dag kunde jag till sist kravla mig ur fåtöljen till min säng. Under natten vaknade jag av en plötslig och massiv huvudvärk. Som om någon skjutit mig i huvudet. Denna huvudvärk kom sedan att vara i över 14 dagar, till och från i en period över tre år.

Läs mer

Solskenshistoria - matallergi, matallergi, magbesvär, aptit och ork, Flora

Jag vill berätta om min dotters magproblem. Hon är mjölkproteinallergiker efter en kraftig antibiotikakur när hon var 6 år. I somras återkom hennes magbesvär med full kraft. Hon hade ont i magen, mycket dålig aptit och som en följd av detta ingen ork. Besvären liknade de hon uppvisat när hon reagerade på mjölk så vi misstänkte en ny matallergi.

Läs mer

Solskenshistoria – Sepsis, Immunförsvar och Flora probiotika

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: Min mamma låg långtidssjuk på sjukhus förra vintern i Sepsis. Hon fick den ena infektionen värre än den andra. Man botade dessa med den ena antibiotikakuren mer invasiv än den andra. Till slut var hon hospitaliserad och knappt kontaktbar. Jag förstod att immunförsvaret var helt slut och frågade vad de tänkte göra. Jaa, motion och bra kost återställer immunförsvaret, sa de. (läkarna…) 

Läs mer

Solskenshistoria – Gravid, blodvärden, magbesvär, Iron Response, Baby & Me

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: Jag hade en normal graviditet med en hel del illamående och lågt järnvärde. Det kom med extremtrötthet och min barnmorska sa att jag skulle ta Niferex som är ett järntillskott. Hon sa att förstoppning var en vanlig biverkning men jag han knappt svälja dem innan jag kräktes upp dem. Min kropp ville absolut inte ta emot dem. 

Läs mer

Solskenshistoria – Gravid, magbesvär, Iron Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: Jag har alltid haft lite låga järnvärden. Sedan blev jag gravid och i och med den ökade blodmängden sjönk de drastiskt (HB-värde 102) och jag mådde jättedåligt. Jag tog järntabletter men mådde så illa (vanliga grav-illamåendet blev mycket värre efter Niferex) och blev så förstoppad att jag var tvungen att sluta. 

Läs mer

Solskenshistoria – panikångest, depression och D-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: I fyra år gick jag med ständig panikångest och en känsla av hopplöshet. Att allting var tråkigt och onödigt. Jag orkade ingenting, knappt gå på toa och göra mina behov, jag tänkte "vad är meningen med att vi kissar? Så onödigt" Tillslut blev paniken och depressionen värre...

Läs mer

Solskenshistoria – Magknip, magbesvär, probiotika och Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: Hela min uppväxt plågades jag av magknip som gick ut över skolarbetet. Jag var bäst i klassen i de flesta ämnen men magen gjorde att jag ibland inte ens kunde sitta upp. Det hette "Barn har ont i magen" när jag beklagade mig för vuxna. När jag fick eget hushåll kunde jag experimentera med maten och det gjorde att jag blev något bättre.

Läs mer

Solskenshistoria – Eksem, candida, parasiter, trötthet och DysBio

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: Jag har genom åren testat ett större antal detoxpreparat med god effekt men inget har överraskat mig så positivt som DysBio-GI. Hade ett återkommande eksem på ena låret sedan några år som inte ville ge med sig. Misstänkte att problemet kunde handla om parasiter eller/och Candidan.

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, magkramper, magsmärta, probiotika, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har haft problem med magkramper och smärta i hela mitt liv. Låg inlagd på sjukhus för det när jag var liten, utan att få varken diagnos eller resultat. Med tiden har jag lärt mig leva med att ha ont varje dag, men det har också fått mig till att läsa på om kost och välmående..."

Läs mer

Solskenshistoria – PTSD, akne, sömnlöshet, hypotyreos, Food Multi, B-vitaminer, zink, magnesium, probiotika, omega-3, MSM, D-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har fått fantastisk hjälp av era produkter för mage/tarm samt den information jag fått via Perfekthalsa.se så först och främst STORT TACK för det! :) Jag vill passa på att berätta min historia lite kort; För tre år sedan fick jag diagnosen PTSD [Posttraumatisk stressyndrom: utskrivning Greatlife.se], jag var då i oerhört dåligt skick med panikattacker, sömnlöshet, svår ångest, självmordstankar osv."

Läs mer

Solskenshistoria – Vitamintest, vita prickar på naglarna, kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag vill dela med mig av min historia! Jag gjorde någon sorts vitamintest. Det var ett företag som sålde kosttillskott som gjorde testet och erbjöd det gratis. De ville ju sälja sina produkter. Men jag bara gjorde testet. Sedan fick man gratis göra ett uppföljningstest tre månader senare. Och tanken var ju att man skulle ta deras produkter."

Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden, piggare, Iron Reponse, Food Multi III BioMax

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag jättenöjd med era tillskott! Har fått upp järnvärdet efter flera år av järnbrist :-). Jag har provat andra tillskott med järn (Blutsaft och järnsaft m fl), men jag har inte mått bra av dem och har därför inte fortsatt. Men era tabletter har jag inte blivit illamående av. Har inte mätt järnvärdet, men jag ser inte längre likblek ut i ansiktet och jag är mycket piggare nu, så det måste bero på tillskotten :-) (förutom järn tar jag även Food Multi 3 Biomax och Zink)."

Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Iron Response, superjärntabletter

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej, jag var precis hos barnmorskan som undrade vad det var för "superjärntabletter" jag åt eftersom jag hade så jättebra järnvärde :-). Jag har ändå bara ätit en varannan dag. Era kosttillskott har också troligen gjort att jag knappt ens varit förkyld hittills under graviditeten. Och inga andra krämpor!"

Läs mer

Solskenshistoria – B12-brist, B-Complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har själv ätit Innate Response B complex i ett par år, och när jag fick resultatet efter det av Brian* omtalade spectra cell testet på Hippocrates, sa Brian att jag var en person på 400 i deras statistik som inte hade B12 brist. Tycker att det är bra anledning att fortsätta med märket. Innate Response var även godkänt av Brian när jag frågade om mina tillskott.

Läs mer

Solskenshistoria – SIBO, Dysbio-GI

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har tagit Dysbio-GI i snart en månad=en burk och jag må säga att min mage mår mycket bättre. Har varit i Asien (Kina och Vietnam) mycket i början av året och tror jag drog på mig några illasinnade varelser i min mage/tarm då. Jag trodde att jag hade fått IBS för jag mådde så dåligt och min mage uppförde sig väldigt konstigt, men nu känns det bra."


Läs mer

Solskenshistoria – Dålig andedräkt, Flora, probiotika, B-complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag har ätit b-vitaminer samt Flora probiotika från great life i några veckor nu. Och det jag märkte nästan genast är att jag aldrig får dålig andedräkt längre. Kunde förut besväras av det, särskilt om jag inte ätit på ett tag, men nu är det helt borta. Är övertygad om att det beror på kosttillskotten eftersom jag inte ändrat matvanor eller något annat. /Tuva"

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, probiotika, flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Tack vare er probiotika så hålls min IBS i schack! Sjukvården har inte kunnat hjälpa mig med diarrérna men sen jag började ta två kapslar Flora 20-14 om dagen slipper jag få sådana anfall att jag behöver åka in på sjukhuset och få dropp. Jag kan äta igen! /Ingrid K

Läs mer

Solskenshistoria – Ätstörningar, candida och cellförändringar, GI Response, Flora, Clear Response, C-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: ""Jag har de senaste 5 åren dragits med en ätstörning och omedvetet haft en dålig kost bara för att jag inte orkade eller ville äta ordentligt. Jag blev sakta bättre med maten men var ofta sjuk och orkade inte så mycket. Ändå tyckte jag såklart att jag mådde bättre än innan. Jag jobba deltid fram tills för ett år sen när jag började plugga. Att gå hela dagar i skolan orkade jag inte och att få upp tempot var inte att tänka på...Då fick jag besked om cellförändringar också."

Läs mer

Solskenshistoria – Trött, håglös, D-vitamin, zink, selen, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! På grund av mitt brinnande engagemang för miljöfrågor levde jag under ett antal år på en kost som baserades på endast svenska råvaror, framförallt sådant som jag själv odlat på min kolonilott. Andra livsmedel såsom kött, ägg, mjölk, rapsolja och spannmål köpte jag från bönder inom cirka tio mils omkrets från staden. Fisk åt jag sällan och ej heller några andra frukter än äpplen och ibland päron."

Läs mer

Solskenshistoria – Hypotyreos, underfunktion i sköldkörteln, Adrenal Response, Food Multi III Biomax

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej, Har under alltför många år lidit av psykiska besvär, mest i form av ångest och oro. Lärt mig leva med detta men på sistone har jag fått en del fysiska symptom som påminner om de man kan få vid binjureutmattning och hypothyreos. Inte konstigt kanske när man gått med ett konstant stresspåslag under så många år. Några typiska symtom är en känsla av energilöshet/lågt blodsocker som infinner sig någon timme efter frukost och vid 15-tiden på eftermiddan, klumpkänsla i halsen som inte går att svälja bort, förlust av yttre tredjedelen av ögonbrynen."

Läs mer

Solskenshistoria – PMS, humör, nedstämdhet, B-Complex, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! Tänkte återkoppla med hur allt har gått. :) Jag köpte Stora baspeketet för bättre sömn, B-komplex och Adrenal Response och har tagit det i ca 1 1/2 mån. Jag känner mig, rent mentalt, MYCKET bättre! Mina pms-besvär och humöret känns mycket mer balanserade och jag har inte tappat mitt humör eller känt mig nedstämt en enda gång."

Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Baby & Me

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "

Hej,
Kan meddela att jag var hos barnmorskan igår och tog järnvärdena, fick tummen upp. Trots att jag bara äter 2 tabletter Baby & Me om dagen (rekommenderat intag 4 tabletter/dag, slarvar tyvärr på morgonen) har jag bättre järnvärden nu än på full dos med Niferex. Känns mycket bra =) Mår också mycket bra! 
MVH Christine E"

Läs mer

Solskenshistoria – Problem med urinvägar, D-Mannose

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Då jag äter antiöstrogener sedan ett par år, har jag som många andra i den situationen fått biverkningar i form av torra slemhinnor i underlivet, med sammanhängande problem urinvägarna, (vilket är vanligt då medicinen tunnar ut slemhinnor i både slida & urinvägar)."

Läs mer

Solskenshistoria – Magbesvär, akne, utbränd, Flora, Astaxanthin, B-complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "För ca 1 år sedan gick jag från en underbar mammaledighet med mina två flickor ut i arbetslivet igen, heltid! Min sambo bytte även jobb i samma veva, en tjänst som krävde väldigt mycket av honom, så det blev jobbigt rent mentalt för mig att hinna med allt och jag satte mig själv sist, vilket ledde till obehagliga magproblem och akne! Jag som alltid var glad blev så deppig och nere, såg ingen ljuspunkt i livet! Såg ingen mening! Jag var helt knäckt för att jag va helt slutkörd både fysiskt och mentalt!"

Läs mer

Solskenshistoria – Återställa bakteriefloran, L-salivarus, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag var för ett tag sedan på jakt efter en bra probiotika som kunde hjälpa mig att återställa balansen av bakteriafloran i min tarm. Jag sökte på Google och läste att många rekommenderade ett märke som hette Innate Response, så jag bestämde mig för att beställa denna produkt via Greatlife.se. Jag fick redan nästa dag hem min första burk Innate Response Flora 20-14 och märkte direkt en stor skillnad från annan probiotika jag tidigare testat.

Läs mer

Solskenshistoria – bipolär, depression, psykoser, PMS, kosttillskott och livsstil

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder : "2008 fick jag diagnosen bipolär och det var av värsta sort med avgrundsdjupa depressioner och psykoser. Jag fick veta att jag skulle få leva med det här resten av livet och förmodligen aldrig kunna jobba heltid. Efter ett intensivt sökande efter alternativ till de hemska mediciner jag åt så fann jag tillslut att rätt kost och kosttillskott var oerhört viktigt för mig för att må bra psykiskt. Idag har jag varit medicinfri i 4 år och jobbar heltid. Inga depressioner, inga psykoser och ingen svår PMS som jag lidit av hela mitt vuxna liv. Via bloggen Perfekthälsa.se kom jag i kontakt med Greatlife.se och jag är så tacksam för både bloggen och denna webbshop."

Läs mer

Solskenshistoria – Ulcerös Colit , Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har haft Ulcerös Colit i snart 15 år och ätit otaliga kortisonkurer. För ca ett år sedan fick jag ett skov som bara inte ville ge med sig hur mycket medicin jag än proppade i mig. Till slut blev jag desperat. Jag mindes att jag en gång, för rätt många år sedan, blivit rekommenderad en probiotika vid namn Innate Flora av en amerikan men att den då inte fanns att köpa i Sverige."

Läs mer

Solskenshistoria – Trött, hängig, dålig återhämtning, B Complex, Vitamin D3, Adrenal Response, Magnesium 300, Food Multi III BioMax Multivitaminmineral, Co Q10

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Antonios. Vi fick dela med oss av vad han skrivit till oss. "Hejsan, För ca 3-4 år sedan led jag av både vitamin & mineralbrist. Främst B-vitamin, D-vitamin och Magnesium. Jag var alltid trött och hängig. Då jag även tränar väldigt mycket så kände jag att jag dessutom fick en dålig återhämtning till nästa träningspass. Jag fick höra talas om Innate Response’s produkter och jag blev genast intresserad och nyfiken. Dels för att det är organiskt, men främst för att det är ett wholefood tillskott. Jag har tagit Innate Response’s produkter i 3 år nu och jag har aldrig mått bättre."

Läs mer

Solskenshistoria – Sendrag, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Ida. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag har fått två snabba barn med 364 dagar emellan förlossningarna och under graviditeterna är ert magnesium det enda som hjälpt. Det har verkligen hjälpt mig oerhört mot mina sendrag som gravid. Utan dom har det varit ett rent hel…Det är det bästa jag provat och dessutom rekommenderat andra. Ida”


Läs mer

Solskenshistoria – Hormoner och skillnad på kosttillskott och kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Susanne. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "För ett år sedan gick jag in i väggen och sjukskrevs för utmattningssyndrom. Detta förde med sig en mängd symptom förutom just utmattning. Jag fick panikångest, social fobi, kände mig konstant stressad även hemma i soffan, mina hormoner var överallt där dem inte skulle vara och aldrig där dem skulle vara. En enorm hormonell obalans. Jag var verkligen i botten. Eftersom jag har läst mycket om vitaminer, mineraler och så vidare köpte jag hem en massa olika kosttillskott från kända märken."


Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Iron Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Gillar era produkter. Hon som tog mina prover på MVC var så imponerad över mina testresultat och hade testat det mesta (bla låga järnvärden) att hon skulle gå in på er sida direkt." /Sofie N


Läs mer

Solskenshistoria – Nedstämdhet och brist på livsglädje, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Vanja. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag började med magnesium för drygt två månader sedan och redan efter två dagar så märkte jag av att min nedstämdhet och brist på livsglädje (dragits med det i mest hela mitt vuxna liv) började vända!"

Läs mer

Solskenshistoria – Vallningar och hormonbesvär, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Anita. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag hade stora besvär med vallningar i flera år. Sen skickade jag efter Hormonelles baspaket och senare Adrenal Respons. Har nu ätit i 1½ år och slipper stiga upp på natten, byta lakan och nattlinne, slipper stanna bilen mitt i vintern och slänga av mig jacka och tröja, slipper rusa ut i friska luften från en affär och lämna mina varor innan jag betalt, osv, osv. Nu mår jag bra och kan leva normalt igen."

Läs mer

Solskenshistoria – Näringsbrister

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Sara. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag vill bara säga att era produkter har räddat mitt liv, känner åter igen mig själv psykiskt och har fysiskt (hår, naglar, hud) inte mått så bra på säkert 10 år! Nästan chockad när jag inser hur mycket brister av olika ämnen jag måste haft.../ Sara H"

Läs mer

Solskenshistoria – Darrig, orkeslös och fullkomligt sönderstressad, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Madelene. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Jag har testat allt på marknaden att uppbringa för mina binjurar som ibland har för höga kortisol värden och ibland för låga och symtomen är väldigt lika! Jag blir nästan alltid darrig, orkeslös och fullkomligt sönderstressad om jag ej tar adrenal respons på ett tag! Slår aldrig fel. /Madelene H

Läs mer

Solskenshistoria – Utmattade binjurar, sköldkörtel, stress, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Berit. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss.  Hej :) Måste få skriva lite kort om min solskenshistoria för alla som känner likadant. Kanske finns det hjälp för er också :) Jag var trött och hade liksom tappat lusten för att göra nåt. Jag blev utsatt för tråkigheter på arbetsplatsen som tyvärr knäckte lite av mitt självförtroende och självkänslan gick i botten. Men jag försökte hitta hjälp och tänkte att jag ska komma tillbaks. Tog tjänstledigt från arbetet och försökte få i mig så nyttig mat och vitaminer och mineraler jag kunde för att få tillbaks min energi.

Läs mer

Solskenshistoria – Sänkt immunförsvar och allmänt risig, Food Multi, zink, Eskimo-3

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Linda. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag vill också berätta att jag har varit i en period av mycket stress, sänkt immunförsvar (förkylning som har hållt i sig i veckor), känt mig allmänt risig. Men så igår tänkte jag att jag för första gången på länge kände mig pigg, stark och glad! Och jag funderade på vad jag hade gjort annorlunda. Och det jag gjort är att jag har börjat äta Food Multi från Innate, zink från Mega Food, fiskolja (Eskimo) och fiskleverolja. 

Läs mer

Solskenshistoria – Svårt att sova, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder. Vi fick dela med oss av den: ”Jag vaknar ofta på natten och kan inte somna om förrän efter 2-3 timmar. En kollega sa att hon tar magnesium vid sänggåendet o sover som ett barn. Jag testade det och det hade omedelbar verkan. Nu har min vuxne son också testat. Han har svårt att somna på kvällen, men magnesium fungerar! /Britt-Marie L”

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, glutamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Malin. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag beställde glutamin ifrån er och började ta för några veckor sedan. Det har hjälpt mig fantastiskt mycket eftersom jag har Ibs mage och nu fungerar magen igen. Jag känner mig väldigt mycket piggare också jag tar en tesked på morgonen och en på eftermiddagen. Hälsningar Malin S"

Läs mer

Solskenshistoria – 3-åring med magpproblem, probiotika

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Desirée. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag är mycket nöjd med er probiotika och har använt den på min 3 åriga son som hade en hel del problem med magen. Han har i stort sett inte problem längre efter vi började med eran probiotika."

Läs mer

Solskenshistoria – Utbränd, sömnproblem, akne, Adrenal responce, B-vitaminer, Zink, Omega-3, D-vitamin och Magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Valbone. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Hej! Jag måste börja med att säga hur mycket jag älskar era produkter, är otroligt glad att jag började med dem. Jag började med era produkter förra våren, detta efter att jag blev utbränd. Jag mådde jättedåligt, var stressad hela tiden och var extremt svag. Sov jättedåligt om nätterna, hade svår ångest och panikattacker. Blev rekommenderad av min syster att prova era produkter. 

Läs mer

Solskenshistoria – Sönderstressad, utmattade binjurar, sömnbesvär, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Ingela. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Hej. Har testat adrenal respons nu i ett par veckor. Min man man har blivit gladare från att ha varit sönderstressad. Han har ett krävande jobb, klarar av stressen bättre. Sover bättre. Så jag tipsar verkligen att prova om man har lite utmattade binjurar. Vi delar en burk, sen blir det definitivt mer för att ha hemma vid stressiga perioder.

Läs mer

Solskenshistoria – Magont, candida, allergier, värk, PXP – Ditt bästa jag

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Linda. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. ”PXP – Ditt bästa jag var mycket intressant läsning och jag har aldrig läst en bok med så mycket kunskap, tack för den upplevelsen. Mitt tillstånd har förbättrats, det har varit många turer med magont, kraftig värk i kroppen och sporadiska allergier. Det uppkommer fortfarande men inte alls lika ofta och när den gör det så går det över fortare- och jag får mindre panik. Häftigt tycker jag.

Läs mer

Solskenshistoria – PXP – Ditt bästa jag

Ingrid D, har läst boken PXP – Ditt bästa jag och skrev följande till oss: Jo, angående boken "PXP - ditt bästa jag", så tycker jag att författaren på alla tänkbara sätt lyckats besvara sin egen förhoppning om att skapa "en bok eller källa som sammanställer alla de viktiga faktorerna som jag anser bör ingå i ekvationen för att uppnå god hälsa". Den täcker allt från livsviktiga basala delar som andning till "hälsonördiga" (och viktiga delar) som rykpunkter för olika fetter ;-) haha!

Läs mer

Solskenshistoria – Mag- och tarmproblem, akne, Digestive Enzyme, probiotika, glutamin, One Daily

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Annika. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss.  

Jag har haft mag- och tarmproblem i hela mitt liv. Det har varit stora försämringar som vuxen. För ett år sedan lade jag om min kost till lchf-kost och mådde lite bättre men det var fortfarande inte bra. Jag har också haft hudproblem med acne som följd. Jag har fått rekommendationer från Greatlife och jag har läst boken PXP. Jag har lagt till en hel del kosttillskott men också förändrat mitt liv i grunden. 

Läs mer

Solskenshistoria – Gå in i väggen, Adrenal Response, magnesium, probiotika, omega-3 och D-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Susanne. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Min första kontakt jag hade med Greatlife.se var för två år sedan när jag nyss hade gått in i väggen. Jag hade tur som snubblade in på hemsidan där jag kunde hitta välbehövlig information om diverse kosttillskott. Efter ett par månader på de kosttillskott jag beställde, framförallt Adrenal Response, Magnesium 300, Flora 20-14 Probiotika, D-vitamin och omega-3, kände jag hur styrkan hittade tillbaka mer och mer!  

Läs mer

Solskenshistoria – Ont i lederna, magnesium och D-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Maria. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. Jag fick ont i lederna i början av 2012. Då var det handleder och armbågar som svullnade och värkte. Det gick över efter 2-3 veckor men så kom det tillbaka igen och så höll det på sådär. I slutet av 2014 började det ena knäet värka så mycket att jag hade svårt att gå på det och på våren 2015 fick jag vansinnigt ont i höfterna. Det knakade ljudligt när jag gick och det var en plåga. 

Läs mer